Εύκολη σπανακόπιτα με χωριάτικο φύλλο και τυρί φέτα.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε πρώτα το κρεμμύδι και το λάδι να τσιγαριστούν μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα. Έπειτα ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε μέχρι να πιει όλα τα υγρά του. Λαδώνουμε ένα ταψί και φτιάχνουμε με τα τρία φύλλα μια φωλιά λαδώνοντας καλά τα φύλλα. Βάζουμε ένα μέρος από την γέμιση και την μισή φέτα. Βάζουμε ένα φύλλο ακόμα και ρίχνουμε την υπόλοιπη γέμιση και την φέτα. Βάζουμε τα υπόλοιπα φύλλα από πάνω και κόβουμε μερίδες με ένα μαχαίρι. Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο αντιστάσεις για μια ώρα.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.