Σουφλέ ζυμαρικών με 4 τυριά ζαμπόν, μπέικον, μανιτάρια & κρέμα γάλακτος
Βράζουμε σε νερό με μια κουταλιά της σούπας αλάτι τα λαζάνια για όσο λέει η συσκευασία. Κόβουμε τα αλλαντικά, τυριά και μανιτάρια και τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά και βάζουμε σε πυρεξ η ταψάκι ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος από πάνω. Ψήνουμε αντιστάσεις στους 200 να πάρει ένα ωραίο χρυσό χρώμα (30 λεπτά)
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.