ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΆ ΦΛΩΡΊΝΗΣ
Αφού έχουμε καθαρίσει τις γαρίδες μας κ έχουμε αφαιρέσει το εντερακι τους, τις αφήνουμε στην άκρη κ τις ραντίζουμε με λίγο ούζο.
Έχουμε τριψει το κρεμμύδι,το σκόρδο και την πιπεριά και τα σωτάρουμε πρώτα αυτά σε φαρδιά κατσαρόλα, ύστερα ρίχνουμε τις ντομάτες αλεσμενες, τον μαϊντανό και όλα τα μυρωδικά μας, ριχνουμε το ούζο και αφήνουμε να βράσει λίγο η σάλτσα μας, προσθέτοντας πολύ λίγο νερό. Δεν θέλουμε να είναι νερουλο.
Έπειτα από 10 περίπου λεπτά, ριχνουμε και τις γαρίδες μας να βράσουν για περίπου 7 λεπτά.
Σε μια αλλη κατσαρόλα έχω βάλει νερό για να βρασουμε τα μακαρόνια. Σε ένα τουλουπανι, βάζουμε τα τσοφλια από τις γαρίδες το δένουμε και το τοποθετούμε μέσα γιατι θέλουμε να αρωματισουμε τα μακαρόνια μας..
Μόλις βράσουν τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα βάζουμε στην πλατια κατσαρόλα που έχουμε τις γαρίδες, αφού πρώτα τις έχουμε βγάλει προσεκτικά, σε ένα πιάτο. Ανακατεύουμε τα μακαρόνια να πάει παντού η σάλτσα και σερβίρουμε τοποθετωντας και τις γαρίδες μας στο πιάτο! Πασπαλιζουμε με φρέσκο μαϊντανό!