Πιτσα
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Πιτσα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Πιτσα

Βαζουμε όλα τα υλικα στον καδο ζυμωνουμε για 5 λεπτα βγαζουμε απο τον καδο το ζυμαρι και ριχνουμε μισο ποτηρι του κρασιου λαδι (αυτό είναι το μυστικο του ζυμαριου) ξαναβαζουμε το ζυμαρι στον καδο χωρις να ζυμωσουμε και αφηνουμε να φουσκωσει για μια ωρα Το φουσκωμα μεσα στο λαδι ειναι και αυτο που γινετε ετσι ελαστικο και καλοδουλευτο, μετα απλωνουμε και βαζουμε ότι υλικα θελουμε. Ψηνουμε αντιστασεις για 40 λεπτα στους 200 βαθμους

Κατηγορία: 
Ετικέτες:
Tags:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search