Σπάμε τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια. Βράζουμε την κρέμα και την ρίχνουμε στη σοκολάτα. Αφήνουμε 1 λεπτό και ομογεννοποιούμε. Την ρίχνουμε σε ένα μακρύ και ρηχό σκεύος και την αφήνουμε να κρυώσει. Στο μεταξύ ετοιμάζουμε το μπισκότο. Χτυπάμε τους κρόκους με ολόκληρο το αυγό και την περισσότερη ζάχαρη (κρατάμε λίγη για την μαρέγκα) να αφρατέψουν πολύ καλά. Χτυπάμε τα ασπράδια με την υπόλοιπη ζάχαρη σε σφιχτή μαρέγκα. Ρίχνουμε το 1/3 της μαρέγκας στους κρόκους. Ρίχνουμε σαν βροχή ανακατεύοντας με μια μαριζ το αλεύρι με το κορν φλάουρ. Στο τέλος προσθέτουμε την κρέμα. Στρώνουμε 3 λαδοκολλες και μοιράζουμε το μείγμα μας. Το απλώνουμε σε λεπτό φύλλο 2 εκ. Ψήνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 για 12 λεπτά. Μόλις ψηθούν τα κόβουμε στην μέση. Έτσι έχουμε 6 μπισκοτα. Το ένα το αφήνουμε για βάση. Με τα υπόλοιπα βάζουμε μπισκότο, γκαναζ, μπισκότο, γκαναζ εκτός από το τελευταίο που δεν βάζουμε γκαναζ. Το τυλιγουμε με ζελατίνα και το βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες να σφίξει. Το κόβουμε στα τρία. Φέρνουμε το κάθε κομμάτι στην άκρη του πάγκου και με οδηγό τον πάγκο ακουμπάμε ένα πριονωτό μαχαίρι και το κόβουμε διαγώνια. Έτσι έχουμε 2 τρίγωνα. Βάζουμε γκαναζ ανάμεσα στα δύο τριγωνα και τα κολλάμε μεταξύ τους. Στο κομμάτι του μπισκότου που αφήσαμε, βάζουμε γκαναζ και κολλάμε τα 3 τρίγωνα. Κόβουμε την βάση και τα καλύπτουμε με την υπόλοιπη γκαναζ.