ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΡΥΔΑΣ
Χτυπαω στο μιξερ τα 2 ασπραδια μαρεγκα προσθετω την αχνη και την καρυδα.Ανακατευω πλαθω σαν σουτζουκακια και ετοιμη η γεμιση.
Χτυπαω στο μιξερ τα αυγα με την ζαχαρη, προσθετω αραβοσιτελαιο κονιακ βανιλια ξινογαλα κακαο μπεικιν και αλευρι.
Λαδωνω και αλευρωνω μια φορμα κεικ βαζω το μισο μειγμα του κεικ, μετα τοποθετω περιμετρικα τα σουτζουκακια ΚΑΡΥΔΑΣ και ριχνω το υπολοιπο μειγμα.
Ψηνω στους 170 βαθμους για 40-50 λεπτα μεχρι να βγαινει καθαρο το μαχαιρι.
Αφηνω να κρυωσει σε σκαρα.
Φτιαχνω το γλασο: ζεσταινω την κρεμα γαλακτος και το μελι και ριχνω μεσα την ψιλοκομμενη κουβερτουρα.Αποσυρω ανακατευω και περιχυνω το κεικ.
Στολιζω με τσιπς καρυδας ή κατα βουληση.