Υπέροχο μπουρέκι Χανίων!! Σκάτη απόλαυση!!
Κόβουμε ροδέλες τα κολοκυθάκια και τις πατάτες αλατοπίπερονουμε και αλευρωνουμε ελαφρά τα κολοκυθάκια
Σε ταψί ή γαστρα βάζουμε λίγο λάδι στον πάτο και σε στρώσεις πατάτες κολοκυθάκια μυζηθρα δυοσμο εναλλάξ μέχρι να τελειώσουν. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο. Φτιάχνουμε το φύλλο το βάζουμε από πάνω αυγώνουμε και βάζουμε μπόλικο σουσάμι.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για μιάμιση ώρα περίπου σκεπασμένο.
Αν δεν έχετε γάστρα σκεπάζετε το ταψί με λαδόκολα και από πάνω αλουμινόχαρτο.