Μια εικόνα χίλιες λέξεις για αυτό το γλυκό....
Απλώνουμε τα φύλλα με την μικρή τους πλευρά μπροστά μας.
Ραντιζουμε με λίγο λάδι το πρώτο φύλλο και σκορπάμε ινδική καρύδα, τυλίγουμε μασούρι και τοποθετούμε σε λαμαρίνα. Έτσι κάνουμε μέχρι να τελειώσουν όλα τα φύλλα. Λαδωνουμε την επιφάνεια και χαράζουμε σε μπουκιες. Φούρνιζουμε σε προθερμανει φούρνο στους 170 βαθμούς μέχρι να πάρει χρυσό χρώμα..
Αφήνουμε να κρυώσει και περιχυνουμε με το σιρόπι χλιαρό. Σκορπάμε λίγο ινδοκαρυδο.
Βράζουμε τα υλικά για το σιρόπι σε μέτρια φωτιά για 8 λεπτά.