σταφιδοψωμο αλλιως
Βάζουμε το νερό την μαγιά και 30γρ ζάχαρη ανακατεύουμε και βάζουμε και μια κουταλιά αλεύρι αφήνουμε να ενεργοποιηθεί η μαγιά για δέκα λεπτά έπειτα ρίχνουμε όλα τα υλικά μέσα στον κάδο και ζυμώνουμε για 7 λεπτά αφήνουμε μια ώρα να φουσκώσει το ζυμάρι Μόλις είναι έτοιμο το ζυμάρι αλευρώνουμε τον πάγκο καλά και απλώνουμε το ζυμάρι περίπου το πάχος ένα εκατοστό. Πασπαλίζουμε με την ζάχαρη και την κανέλα ρίχνουμε και τις σταφίδες και κάνουμε ρολό. Κόβουμε κομμάτια 3 εκατοστών και αφού πατήσουμε βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα. Αφήνουμε αλλά 45 λεπτά να φουσκώσουν.
Ψήνουμε 20 λεπτά αντιστάσεις στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν καλά