Κρέμα
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί ανακατεύουμε καλά και βάζουμε σε κoρνε και φυλάμε σε ψυγείο
Σφολιάτα
Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός του βουτύρου και πλάθουμε αφήνουμε να ξεκουραστεί για 15 λεπτά μετα ανοίγουμε φύλλο λιώνουμε το βούτυρο και το ρίχνουμε από πάνω από το ζυμάρι κόβουμε φέτες και βάζουμε το ένα πάνω στο άλλο όπως είναι με το βούτυρο βάζουμε για 20 λεπτά κατάψυξη βγάζουμε και ξανανοίγουμε φύλλο απλώνουμε μαργαρίνη κλείνουμε σε φάκελο και βάζουμε πάλι κατάψυξη. Μετα από 20 λεπτά βγάζουμε ανοίγουμε πάλι το φύλλο και κάνουμε έναν φάκελο αυτό πρέπει να γίνει τρεις φορές ακόμα.
Στήσιμο
Ανοίγουμε την σφολιάτα βάζουμε μια κουταλιά κρέμα και από πάνω μαρμελάδα της αρέσκειας σας κλείνουμε σε τετράγωνο και ψήνουμε στους 180 για 35 λεπτά περίπου αντιστάσεις