Βάζουμε στην κατσαρόλα μέσα γάλα, κρόκους αυγών, ζάχαρη και αλεύρι,νισαστα ανακατεύουμε μέχρι να βράσουν, μέχρι να κρυώσει ανακατεύουμε ανά δύο λεπτά μέχρι να κρυώσει για να μην ξεραθεί μετά βάζουμε κρέμα γάλακτος και βανίλια κ ανακατεύουμε πολύ καλά. Μετά ετοιμάζουμε το κανταΐφι. Βάζουμε στο τηγάνι 2 κουταλιά βουτύρο, 5 κουταλιές ζάχαρη, και κανταΐφι. Καβουρδιζουμε σιγά σιγά. Όταν το κανταΐφι ξανθινει - καβουρδιστει βάζουμε 1,5 ποτήρι καρύδια, φουντουκια ότι θελετε. Ανακατεύουμε πολύ καλά και μέχρι να κρυώσει ανά δύο λεπτά. Αν δεν το ανακατέψτε θα σας καραμελωσει η ζάχαρη. Μόλις κρυώσει καλα βάζετε στο βαζάκι μια μεγάλη κουταλια κρέμα μια κανταΐφι κάνετε στρώσεις όπως θέλετε.
Το αφήνουμε στο ψυγείο το λιγότερο 2-3 ώρες.