Ανάλαφρη σαρλότ με δροσερή κρέμα. Ιδανική για κάθε περίσταση!
Ξεκινάμε με την κρέμα για να κρυώσει:
Σε ένα μπώλ βάζουμε 1 ποτήρι γάλα και ανακατεύουμε το corn flour με ένα κουτάλι να διαλυθεί καλά.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το υπόλοιπο γάλα, τη ζάχαρη, την καρύδα (1 ποτήρι). Όταν βράσουν ρίχνουμε το διαλυμένο corn flour και ανακατεύουμε καλά μέχρι να πήξει η κρέμα. Μετά ρίχνουμε μέσα και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε.
Σε ένα τσερκι 26 εκ βάζουμε γυρω γύρω μια στρώση σαβαγιάρ. Το ίδιο κάνουμε και στον πατο. Ρίχνουμε τη μισή κρέμα και ξαναβάζουμε μια στρώση μπισκότα στεγνά. Ρίχνουμε και την υπόλοιπη κρέμα και απο πάνω Βάζουμε τη Μόρφατ στο μίξερ και χτυπάμε μέχρι να ανέβει λίγο. Ρίχνουμε και το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε για 5 λεπτά ακόμα. Βάζουμε την κρέμα πάνω από τα υπόλοιπα υλικά και απλώνουμε να πάει παντού.
Πασπαλίζουμε με μπόλικο ινδοκάρυδο.
Ζεσταίνουμε νουτέλα και γαρνίρουμε από πάνω.
Αφήνουμε στο ψυγείο για ένα βράδυ. Έτσι τα σαβαγιάρ μαλακώνουν οσο πρέπει και δεν χρειάζονται υγρό στοιχείο.