Η σοκολάτα σε όλο της το μεγαλείο!! Είναι όντως Το σοκολασμένο!!!
κΚοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το κακαό. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε και το αλάτι. Σε άλλο σκεύος ανακατεύουμε τα επόμενα 5 υλικά, μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Ενώνουμε τα δύο μείγματα και ανακατεύουμε με το σύρμα. Διαλύουμε τη σόδα στο χυμό και το προσθέτουμε και αυτό. Λαδώνουμε και αλευρώνουμε ένα μέτριο πυρέξ και βάζουμε το μέιγμα μας. Ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 40'. Ετοιμάζουμε το γλάσο: Λιώνουμε σε μπεν-μαρί τις κουβερτούρες μαζί με το λάδι και τη βανίλια. Χαράζουμε τη ζεστή σοκολατόπιτα και προσθέτουμε το γλάσο μας κουταλιά-κουταλιά.