Κοσκινίζουμε την άχνη και την πούδρα του αμυγδάλου και το αφήνουμε στην άκρη. Βάζουμε τα ασπράδια και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει μια πλούσια κρέμα σταδιακά προσθέτουμε την ζάχαρη και χτυπάμε (βάζουμε χρώμα αν θέλουμε) μέχρι η μαρέγκα να στέκετε στις άκριες του μίξερ η αν γυρίσετε το μπολ ανάποδα να μην κινείτε. Ρίχνουμε την άχνη και την πούδρα αμυγδάλου και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα ελαφριά τα βάζετε σε ταψί και αφήνετε μέχρι να τα ακουμπάτε και να μην κολλάνε. Ψήνουμε αέρα στους 140 για 14 λεπτά