Νόστιμο λαδερό που γίνεται στο μάτι της κουζίνας αλλά γινεται νοστιμότατο και στον φούρνο με ενα μαντεμένιο σκεύος.
Ξεκινάμε στο μάτι της κουζίνας. Ζεσταίνουμε καλά το λάδι, και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε την πιπεριά, τα φασόλια και τον αρακά, τα καρότα και το κολοκύθι. Αφήνουμε να πάρουν 2 βράσεις και προσθέτουμε τον πελτέ και την τριμμένη ντομάτα, το αλάτι πιπέρι πάπρικα και μπούκοβο. Ρίχνουμε και λίγο νερό και καπακώνουμε.
Βάζουμε το σκεύος σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου μία ώρα στους 200 αντιστάσεις παρακολουθώντας τα υγρά του. Δεν θέλουμε πολλά υγρά και να μείνει με το λάδι τους στο τέλος.
Λίγο πριν κλείσουμε τον φούρνο βάζουμε λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό!!