Φτιάχνουμε πίτες για σουβλάκια. Χωρίς μίξερ & ψήσιμο χωρίς λάδι
Recipe in English: Greek Pita Bread recipe
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός το σιμιγδάλι και ζυμώνουμε για 4-5 λεπτά σκεπάζουμε με μεμβράνη την ζύμη και αφήνουμε για 30-40 λεπτά. Κόβουμε δέκα μπαλάκια και με την βοήθεια του σιμιγδαλιού ανοίγουμε μέχρι μισό εκατοστό. Ακουμπάμε την πίτα σε λαδόκολλα. Βάζουμε ένα τηγάνι σε πολύ χαμηλή φωτιά και βάζουμε την πίτα μας. Όταν είναι έτοιμη από την μια πλευρά (ξεκολλάει από το τηγάνι) γυρίζουμε και συνεχίζουμε μέχρι να ψηθεί η πίτα. Σκεπάζουμε τις πίτες με μια πετσετούλα για να παραμείνουν μαλακές. Όταν κρυώσουν είτε προχωράτε σε ψήσιμο ξανά για να φτιάξετε σουβλάκια είτε αποθηκεύετε στην κατάψυξη για να τις έχετε όταν τις χρειαστείτε. προσοχή οι πίτες είναι προ ψημένες θα πρέπει να της ψήσετε ξανά με η χωρίς λαδί για να τις γεμίσετε με ότι θέλετε.