Πυροσκί αφράτα
Γέμιση
Βάζουμε τα κρεμμύδια το σκόρδο και τον κιμά σε μια κατσαρόλα και ανακατεύουμε μέχρι να καβουρδιστούν αρκετά. Ρίχνουμε το λάδι και την ζάχαρη. Σοτάρουμε για αλλά 3 λεπτά και ρίχνουμε τον πελτέ. Ανακατεύοντας συνέχεια. Μετα από 4-5 λεπτά ρίχνουμε το αλάτι το πιπέρι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να πιει όλα τα υγρά.
ζυμη για πιροσκί
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει ένα ωραίο ζυμάρι να μην κολλάει στα χέρια. Αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί μια ώρα. Μετα την μια ώρα κόβουμε μερίδες και τα γεμίζουμε με κιμά η ότι άλλο θέλετε και τα αφήνουμε μια-δυο ώρες να φουσκώσουν επάνω σε λαδόκολλα. Τηγανίζουμε με ηλιέλαιο μέτριο σε φωτιά