Πατάτες τηγανιτές γεμιστές με καραμελωμένα κρεμμύδια μανιτάρια και σκόρδο
Βάζουμε λίγο σπορέλαιο μαζί με τα κρεμμύδια και μόλις πάρουν χρυσό χρώμα ρίχνουμε το σκόρδο και έπειτα τα μανιτάρια. Αφήνουμε μέχρι να σοταρίσουν όλα καλά ρίχνουμε αλάτι πιπέρι και αν χρειαστεί λίγο σπορέλαιο ακόμα. Όταν είναι έτοιμα αφαιρούμε και βάζουμε τις μισές πατάτες που έχουμε περάσει από το χοντρό του τρίφτη. Βάζουμε την γέμιση και από επάνω την υπόλοιπη πατάτα. Πιέζουμε ελαφρώς κυκλικά και εφόσον περάσουν πέντε λεπτά γυρνάμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για τόσο όσο να πάρουν ένα όμορφο χρυσό χρώμα.