Τυροπιτάρια. Ο τρόπος που δείχνω είναι εύκολος & δεν θα υπάρξει άνθρωπος να μην μπορεί να τα κάνει.
Βάζουμε το αλεύρι το νερό τα 50γρ ελαιόλαδο το λεμόνι και το αλάτι σε ένα μπολ και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια ζύμη μαλακιά που να μην κολλάει στα χέρια. Κόβουμε το ζυμάρι σε κομμάτια των 100γρ τα βουτάμε στα 150γρ ελαιόλαδο και τα αφήνουμε να ξεκουραστούν 20-25 λεπτά. Παίρνουμε ένα κομμάτι και ανοίγουμε φύλλο (δείτε το βίντεο https://youtu.be/qUmTfRL1sDc ) βάζουμε σε λαδόκολλα και αφού τελειώσουμε βάζουμε το σπορέλαιο σε ένα τηγάνι και μόλις ζεσταθεί καλά ρίχνουμε το κάθε τυροπιταρι μαζί με την λαδόκολλα μέσα. Μόλις ξεκινήσει να τηγανίζετε βγάζετε την λαδόκολλα και κουνάτε συνεχώς μέχρι να τηγανιστεί.