Τσάρλεστον καραμέλες
Βάζουμε τις ζελατίνες στο κρύο νερό (είτε σκόνη είτε πλάκες) ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στην άκρη. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα την ζάχαρη την γλυκόζη και το καυτό νερό ανακατεύουμε και μετα ρίχνουμε το κρύο νερό και τις ζελατίνες μέσα στο μείγμα ανακατεύουμε καλά βάζουμε την κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε για 30 λεπτά όσο μπορούμε πιο συχνά. Όταν περάσει το μισάωρο ρίχνουμε το χρώμα και το άρωμα Βάζουμε το μείγμα σε ταψί είτε περασμένο με λίγο ηλιέλαιο είτε με λαδόκολλα και βάζουμε ψυγείο για 24 ώρες. Μετα τις 24 ώρες βγάζουμε κόβουμε κομματάκια τα περνάμε από ζάχαρη και τα τυλίγουμε σε λαδόκολλα.