Ένα ρυζόγαλο πολύ προσεκτικά δοκιμασμένο, έτσι ώστε να έχει τις τέλειες αναλογίες γάλακτος και ρυζιού. Βελούδινο !
Βάλτε το ρύζι να βράσει με νερό μέχρι να ψηθεί καλά.
Μόλις ψηθεί ρίξτε τη ζάχαρη και ανακατέψτε το να καραμελώσει.
Ρίξτε το γάλα και μόλις ζεσταθεί. Κρατήστε μία φλυτζάνα γάλα και αφού το ζεστάνετε διαλύστε μέσα στο κάστερ πάουντερ και ρίξτε το κι αυτό στο μίγμα που βράζει στην κατσαρόλα.
Ρίξτε τη βανίλια και το ξυλαράκι κανέλας και ανακατέψτε σε σιγανή φωτιά μέχρι να πήξει.
Σερβίρετέ το σε μπολάκια και πασπαλίστε με κανέλα Κεϋλάνης.