Σπιτικά Φερέρο Ροσέ
1. Θρυμματιζουμε τις γκοφρετες και τις ανακατεύουμε σε ενα μπολ με την μερέντα! Τοποθετούμε το μπολ στο ψυγείο για 2-3 ώρες για να σφίξει.
2. Κρατάμε στην άκρη 20-25 φουντούκια και τα υπόλοιπα τα θρυμματιζουμε.
3. Όταν σφίξει το μίγμα παίρνουμε μια μικρή ποσότητα στο χέρι μας τοποθετούμε ένα φουντούκι στην μέση και το κάνουμε μπαλάκι. Στην συνέχεια βάζουμε τις μπαλιτσες πάλι στο ψυγείο για 1 ώρα.
4. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε Μπεν Μαρί με λίγο λάδι.
5. Τέλος, βουτάμε τις μπαλιτσες στην κουβερτούρα και στην συνέχεια τις κυλαμε στο σπασμένο φουντούκι και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν.