Πλένουμε πολύ καλά τα λεμόνια.Κόβουμε κάθε ένα λεμόνι στη μέση και μετά κάθε μισό λεμόνι σε φετούλες λεπτές.Αφαιρούμε τα κουκούτσια.Βάζουμε τις φέτες λεμονιού σε μία λεκάνη με νερό και τις αφήνουμε για 8 ώρες.Αφού περάσει ο χρόνος αδειάζουμε το νερό και βάζουμε τις φετούλες σε μία μεγάλη κατσαρόλα.Γεμίζουμε την κατσαρόλα με κρύο νερό και βάζουμε στο μάτι της κουζίνας και αφήνουμε μέχρι το νερό να αρχίσει να χλιαρώνει Βγάζουμε την κατσαρόλα από το μάτι και αφήνουμε άλλες 8 ώρες.Αδείαζουμε μετά το νερό και ξαναγεμίζουμε την κατσαρόλα με κρύο φρέσκο νεράκι.Βάζουμε την κατσαρόλα στο μάτι και αφήνουμε να πάρει 1-2 βράσεις για να μαλακώσουν οι φετούλες ελαφρώς.Κλείνουμε το μάτι και σουρώνουμε .Αφήνουμε να στραγγίσουν καλά οι φέτες λεμονιού.Στην κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό με τη ζάχαρη.Αφού αρχίσει ο βρασμός αφήνουμε το σιρόπι να βράσει για 5 λεπτά.Ρίχνουμε μέσα στο σιρόπι τις λεμονόφετες και αφήνουμε να βράσουν μέχρι να δέσει η μαρμελάδα μας, ανακατεύοντας συχνά με ξύλινη κουτάλα.Αν χρειαστεί ξαφρίζουμε.ΥΓ η συνταγη ειναι της Κας Αννα Πολιτη