Μελωμένοι Γίγαντες στο Φούρνο με Χωριάτικο Λουκάνικο & Κόκκινη Πιπεριά. (Greek Giant Beans-Gigantes)
Βάζουμε από το προηγούμενο βράδι τα φασόλια μας σε νερό να φουσκώσουν. Την επόμενη ξεπλένουμε καλά και βράζουμε για 40-60 λεπτά ανάλογα την ποικιλία. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι το λουκάνικο και το κρεμμύδι να σοταρίσουν καλά. Ρίχνουμε αλάτι και αφού σοταρίσουν καλά βάζουμε και τα υπόλοιπα λαχανικά μας. Τέλος βάζουμε τον πελτέ με την ζάχαρη ανακατεύουμε για ένα δυο λεπτά και ρίχνουμε την σάλτσα μας και τα μπαχαρικά μας. Βάζουμε λίγο νερό και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 15 λεπτά και τα ρίχνουμε στους γίγαντες και ρίχνουμε επιπλέον ελαιόλαδο. Ψήνουμε στο φούρνο αντιστάσεις μισή ώρα σκεπασμένο το ταψί και άλλη μισή ανοιχτό αφού ρίξουμε τον μαϊντανό μας