Σπιτικές καραμέλες ζελεδάκια διάφορες γεύσεις. Φράουλα, βερίκοκο, φρούτα δάσους, μπανάνα. Πανεύκολα
Βάζουμε τις ζελατίνες στο κρύο νερό (είτε σκόνη είτε πλάκες) ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στην άκρη. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα την ζάχαρη την γλυκόζη και τα 400γρ νερό ανακατεύουμε μέχρι να έρθει βρασμός αφήνουμε τρία λεπτά και μετα ρίχνουμε το κρύο νερό και τις ζελατίνες μέσα στο μείγμα ανακατεύουμε καλά για τρία λεπτά ακόμα και βάζουμε την κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά. Ρίχνουμε το χρώμα και το άρωμα στα σκεύη μας ρίχνουμε το ζεστό μείγμα ανακατεύουμε με ένα πιρούνι και βάζουμε ψυγείο για 4 ώρες. Μετα τις 4 ώρες βγάζουμε κόβουμε κομματάκια τα περνάμε από ζάχαρη και τα τυλίγουμε σε λαδόκολλα.