για ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ προφιτερολ 350γρ ζάχαρη, 100 γρ κακάο, 100 γρ αλεύρι, 1 λίτρο γάλα.. φρεσκο ή εβαπορέ αραιωμένο... Όλα μαζί στην κατσαρόλα, βάζουμε στη φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει.αφηνουμε εως να κρυωσει και το βαζουμε και ψυγειο καμμια ωριτσα .Αντι για τα Σουδακια εγω βαζω σφολιατινια μισο πακετο ετοιμα 1 μορφατ σαντιγυ που χτυπαμε με 2 κσ γεματες αχνη ζαχαρη ετοιμη κρεμα ζαχαροπλαστικης για το γεμισμα στα σφολιατινια .