Χοιρινό με πρασοσελινο αυγολέμονο
Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια κ το τσιγγαριζουμε με το ελαιόλαδο να θωρακιστεί.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι λεπτοκομμένο κ μετά τα φρέσκα κρεμμυδάκια κατόπιν τα πράσα που τα έχουμε κόψει σε ροδελες κ ζεματισει. Αφού σωταριστουν καλά προσθέτουμε το σέλινο χοντροκομμένο αφού πρώτα το έχουμε ζεματισει κι αυτό. Βάζουμε τα μπαχαρικά μας,τον κύβο κ ζεστό νερό κ αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να βράσουν. Οταν ετοιμαστεί το φαγητό μας ετοιμάζουμε το αυγολέμονο κ αφού ρίξουμε σιγά σιγά καυτό ζουμακι από το φαγητό μας ανακατεύοντας το συνέχεια για να μην κόψει, κ να έρθει περίπου στην ίδια θερμοκρασία με το φαγητό μας,το προσθέτουμε στην κατσαρόλα κουνώντας την δεξιά, αριστερά , γύρω γύρω να πάει παντού