ΡΥΖΟΓΑΛΟ
Βράζουμε το ρύζι με το νερό μέχρι να βράσει το ρύζι Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό ακόμη. Ζεσταίνουμε σε άλλο σκεύος το γάλα με την ζάχαρη και τα προσθέτουμε συνεχώς για να μην κολλήσει σε χαμηλή φωτιά. Αφού βράσουν μαζί προσθέτουμε το καστερ παουντερ το οποίο το έχουμε διαλύσει με λίγο γάλα ή νερό. Το ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα ανακατεύουμε και μόλις πήξει δεν χρειάζεται πολύ το μοιράζουμε σε μπολ.Καλύτερα να είναι λίγο νερουλό γιατί όταν κρυώσει πήζει περισσότερο.