ΜΟΥΣΤΑΛΕΥΡΙΑ
Βάζουμε το μουστο σε κατσαρόλα αφού κρατήσουμε 2 νεροποτηρα για να διαλυσουμε
Το αλευρι .Διαλύουμε το αλεύρι
Στο μουστο που κρατήσαμε φτιάχνοντας ένα χυλό. Το χυλό αυτό τον αδειαζουμε στη κατσαρόλα περνώντας τον μέσα από ένα σουρωτηρη για να μην έχει καθόλου σβολακια. Βάζουμε την κατσαρόλα στη κουζίνα ανάβουμε το μάτι στο μισό και περιμένουμε να πήξει σιγοβραζοντας για 15' --20 ' λεπτά περίπου. Ανακατευοντας
συνεχώς με ξύλινη κουτάλα όταν πήξει και γίνει κρέμα σερβίρουμε σε ΜΠΟΛ και πασπαλίζουμε με το χοντρό κομμένο καρύδι κανέλα και σισαμι
ΤΗΝ ΣΕΡΒΊΡΟΥΜΕ ΚΡΎΑ Ή ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ ΔΩΜΑΤΊΟΥ