Τουρτα με σοκολατενιο παντεσπάνι
Παντεσπανι
Χτυπάμε στο μιξερ αυγα ζαχαρη βανιλιες να ασπρισουν,κοσκινιζουμε αλευρι μπεικιν κακαο και το ριχνουμε με απαλες κινησεις,στρώνουμε λαδοκολλα σε 28 αρι ταψακι κ ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 αντιστάσεις.
Κρεμα
Ολα μαζί σε μια κατσαρόλα ανακατεύουμε μεχρι να δεσει,κατεβάζουμε απο τη φωτια μεταφέρουμε σε μπολ σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε να κρυώσει.μολις κρυώσει βάζουμε ψυγειο να παγωσει,μετα χτυπαμε με μιξερ να αφρατεψει.
Σιροπι
ολα τα υλικα μαζι Βράσιμο για 5 λεπτα.