Μια πανεύκολη και γρήγορη συνταγή για όσους αγαπούν τις χοιρινές μπρίζολες με γεύση πίτσας
Πλένουμε τις μπριζόλες και τις αλατοπιπερώνουμε.
Βάζουμε και τα υπόλοιπα μπαχαρικά.
Ψιλοκόβουμε τις σκελίδες του σκόρδου πάνω από τις μπριζόλες
Τοποθετούμε τις ροδέλες και κρεμμυδιού κι από πάνω τις φέτες ντομάτας
Πασπαλίζουμε με ρίγανη και λίγο ελαιόλαδο
Ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να μαλακώσουν και να ροδοκοκκινίσουν.
5' πριν κλείσουμε το φούρνο βάζουμε απο μια φέτα τυρί πάνω στις μπριζόλες κα ιψήνουμε μέχρι να λιώσει.