Παγωτό παύλοβα
Συνταγή και εκτέλεση Βασιλική Μπριζολάκη
Πολύ εύκολη
Φθηνή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Παγωτό παύλοβα

Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το γάλα με την ζάχαρη σε χαμηλή φωτιά να λιώσει η ζάχαρη.Τραβάμε από την φωτιά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.Ανακατεύουμε περιμένουμε κανένα 10λεπτο να κρυώσει και προσθέτουμε την φράουλα αφού την πολτοποιήσουμε με το ραβδομπλέντερ.Στην συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα μας στην παγωτό μηχανή και συνεχίζουμε την διαδικασία σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.Αν δεν έχετε παγωτό μηχανή γίνεται χτυπώντας το στο μίξερ! Απλά εδώ βγάζουμε το μείγμα από την κατάψυξη και το ανακατεύουμε 2-3 φορές πριν το αφήσουμε να παγώσει τελείως.

Ετικέτες:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search