Τσιγαρισα τα μανιταρια με ενα φρεσκο κ ενα ξερο κρεμυδι.... Κ λιγο λαδι για δέκα λεπτα.
Έπειτα εβαλα απο πανω απο τα μανιτάρια μία κουταλιά αλεύρι και ανακατέυω.
Επειτα ένα ποτήρι χλιαρό γάλα και ανακατεύω.Έπειτα δύο ποτήρια νερό και να ανακατευω.Λίγο σκορδο λιωμένο αλατι και αφήνω να βρασει... στο τέλος πρόσθεσε λίγη κρέμα γάλακτος και άφησα να δέσει.....οποιος θέλει μπορει να βάλει κ λιγο κρασακι για μυρωδια.....εγω αυτή τη φορά δεν έβαλα