Ατομικά κεκάκια διακοσμήμενα με ζαχαρόπαστα ιδανικά για παιδικό πάρτυ!
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180. Ανακατεύουμε σε μπολ το κορν φλαουρ,το αλεύρι,το αλάτι,τη σόδα και το baking powder. Χτυπάμε τα αυγά να αφρατέψουν και προσθέτουμε και τη ζάχαρη.Συνεχίζουμε το χτύπημα να γίνουν κρέμα. Προσθέτουμε τη βανίλια και το λάδι και χαμηλώνουμε την ένταση του μίξερ. Προσθέτουμε στο μείγμα τη μισή ποσότητα των στέρεων υλικών και το μισό γάλα. Μόλις ενσωματωθουν βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά.Μοιραζουμε σε ατομικά χαρτάκια τα οποια εχουμε βάλει μεσα στο ειδικό σκεύος για ατομικά μαφιν και ψήνουμε για 12'-14' περίπου.
Όταν κρυώσουν κόβουμε απο πάνω το καπάκι (την διαδικασία αυτή την κάνουμε εφόσον θέλουμε να τα καλύψουμε με ζαχαροπαστα) 'σκάβουμε' λίγο και γεμίζουμε με νουτέλα. Στη συνέχεια καλύπτουμε με βουτυρόκρεμα και με την ζαχαρόπαστα.