Σοκολατα Mars μαρς
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Σχετικά δύσκολη
Σχετικά φθηνή

Σοκολατα Mars μαρς

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Σοκολατα Mars μαρς

1 στάδιο

Βάζουμε την κρέμα γάλακτος με την ζάχαρη και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε την γλυκόζη αφήνουμε να βράσει μέχρι να φτάσει 110-115 βαθμούς. Βγάζουμε από την φωτιά και ρίχνουμε το αλάτι λίγη βανίλια και το βούτυρο ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το βούτυρο και βάζουμε σε ταψί με διαστασεις 21χ30 και λαδόκολλα λαδωμένη. Αφήνουμε να κρυώσει και προχωράμε στην δεύτερο στάδιο.

2. στάδιο

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά εκτός το ασπράδι και την σοκολάτα και αφήνουμε να βράσει μέχρι να φτάσει στους 130-140 βαθμούς συγχρόνως έχουμε χτυπήσει τα ασπράδια σε μαρέγκα και εφόσον έχουμε πιάσει την θερμοκρασία που θέλουμε ρίχνουμε το καυτό σιρόπι στο ασπράδι χτυπώντας συνέχεια με το μίξερ. Τέλος ρίχνουμε το κακάο και λιωμένη την σοκολάτα. Βάζουμε το μείγμα επάνω από την καραμέλα και αφήνουμε τουλάχιστον 24 ώρες ψυγείο.

3. στάδιο

Κόβουμε σε κομμάτια το μείγμα μας και βάζουμε τουλάχιστον για μια ώρα κατάψυξη. Λιώνουμε σε μπενμαρι η στο φούρνο μικροκυμάτων την σοκολάτα και το ηλιέλαιο. Βγάζουμε ένα ένα κομμάτι και το βουτάμε στην σοκολάτα κάνουμε σχέδιο και εφόσον τελειώσουμε αφήνουμε για αρκετή ώρα στην κατάψυξη να δέσει καλά η μαρς μας. Το γλυκάκι μας είναι έτοιμο αν θέλουμε το βάζουμε σε χαρτάκια και το σερβίρουμε.58761545 10213628413889890 6945152152754978816 n

Ετικέτες:

Αναπαραγωγή βίντεο

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search