Ελιοψωμα
Σε ένα μπολ, βάζουμε όλα τα υλικά (εκτός τις ελιές)μαζί σε θερμοκρασία δωμάτιου και το νερό χλιαρό ζυμώνουμε με το μίξερ για 5 λεπτά τέλος ρίχνουμε και τις ελιές και ανακατεύουμε απαλά να ενσωματωθούν στην ζύμη αφήνουμε για 50 λεπτά να ξεκουραστεί το ζυμάρι. Μετα το 50λεπτο κάνουμε μπαλάκια και τα βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Περιμένουμε για 30 λεπτά να φουσκώσουν. Μόλις περάσουν τα 20 λεπτά ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30-40 λεπτά αντιστάσεις.