Ψωμι γαστρας με γιαουρτι
Βάζουμε ένα μπολ που κλείνει το νερό (χλιαρό) ρίχνουμε το γιαούρτι μέσα και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι. Ρίχνουμε στο μπολ τα 600γρ αλεύρι και όλα τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύουμε με ένα κουτάλι η σπάτουλα (δεν ζυμώνουμε). Βάζουμε την ζύμη για 4-5 ώρες στο ψυγείο. Μετα από τέσσερις ώρες βγάζουμε την ζύμη και ανάβουμε το φούρνο στους 250 αντιστάσεις και βάζουμε την γάστρα μέσα. Πιάνουμε το ζυμάρι και ανακατεύουμε ελαφριά μέχρι να πάρει και το υπόλοιπο αλεύρι 250γρ (το ζυμάρι θα φτάσει σε ένα σημείο να μην κολλάει στο χέρι). Βγάζουμε την γάστρα από το φούρνο βάζουμε το καρβέλι μέσα κάνουμε έναν σταυρό και ψεκάζουμε με νεράκι ρίχνουμε σουσάμι και ψήνουμε με κλειστό καπάκι για 35 λεπτά και μετα βγάζουμε το καπάκι και ψήνουμε στους 200 για αλλά 20 λεπτά.
Καλή επιτυχία