Το σνίτσελ "αλλιώς".
Σοτάρουμε τα σνίτσελ στο λάδι κ τα βγάζουμε. Όσο τα κόβουμε σε μπουκιες, στο ίδιο λάδι σοτάρουμε τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα. Επιστρέφουμε το κρέας κ σβήνουμε με το κρασί. Μόλις εξατμιστεί καρυκεύουμε, ρίχνουμε καρότα σε ροδελες, σκεπάζουμε με νερό και βράζουμε σιγά για 1 ώρα.
Για τον πουρέ βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό. Τις πατάμε με το γνωστό εργαλείο για πουρέ, προσθέτουμε το βούτυρο και συμπληρώνουμε ζουμακι από το κρέας.