Ροδάκινα
Συνταγή και εκτέλεση Cristina Marius Cernat
Εύκολη
Φθηνή

Γεμιστά μπισκότα χρωματισμένα με χρωμα ζαχαροπλαστικής στα χρώματα του ροδάκινου!FB IMG 1526455462911

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Ροδάκινα

 
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη,προσθέτουμε σιγά-σιγά το λάδι, το μπεϊκιν και το ξύσμα. Βάζουμε 600 γρ. αλεύρι και το υπόλοιπο το βάζουμε λίγο-λίγο για να βγει μια ζύμη όχι πολύ σφιχτή. Κάνουμε μικρά μπαλακια(όπως φαίνεται στη φωτογραφία), τα βάζουμε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδοκολα. Τα ψήνουμε 20-25 λεπτά στους 160 βαθμούς. Δεν πρέπει να πάρουν χρώμα γιατί γίνονται σκληρά. Όσο είναι ακόμα χλιαρά με ένα μαχαίρι βγάζουμε σιγά τη ψύχα από μεσα(φωτο). Ετοιμάζουμε τη γέμιση. Εγώ έβαλα μαρμελάδα ροδάκινο, ανακατεμένη με την ψύχα από τα μπισκότα, λίγη καρυδοψηχα τριμμένη και λίγο γάλα. Μπορούμε να τα γεμίσουμε και με μερέντα. Γεμίζουμε τα μπισκότα, τα κολλάμε δύο-δύο. Σε μπολάκια βάζουμε χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο και κίτρινο και σε άλλο μπολάκι βάζουμε ζάχαρη (φωτο). Με χάρτη κουζίνα περνάμε σε μισό μπισκότο χρώμα κόκκινο και στο άλλο μισό κίτρινο. Τα περνάμε από τη ζάχαρη και αφήνουμε να στεγνόσουν καλά. Δεν θέλουν ψυγείο! Είναι πολύ ωραία και νόστιμα!FB IMG 1526455472796
Ετικέτες:
Tags:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search