Κοκακια γεμιστά με κρέμα βανίλιας κ επικάλυψη σοκολάτας
•Για τα κοκακια
•Χτυπάμε την μισή ζάχαρη με τους κρόκους
•Και την άλλη μισή με τα ασπράδια σε μαρέγκα (χτυπάμε τα ασπράδια κ ρίχνουμε λίγο λίγο την ζάχαρη για να μας βγει καλή η μαρέγκα)
• κοσκινιζουμε το αλεύρι με το corn flour
•τελος ενονουμε όλα τα υλικά μαζί και ανάκατευουμε με σπάτουλα κυκλικές κινήσεις για να μην φύγει ο αέρας
Βάζουμε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής
Ψήνουμε στους180C 12-15 λεπτά
Σιρόπι:
Σιρόπια ζούμε ΜΟΝΟ την εσωτερική πλευρά από τα κοκακια
Γιατί την κρεμμα:
• βράζουμε την κρεμμα
•χτυπαμε κρόκους αυγά ελαφριά
• Βάζουμε την ζελατίνα σε κρύο νερό να μαλακώσει
Ρίχνουμε τη Ζέστη κρέμα στο μυγμα αυγά ζάχαρη σιγά σιγά
Το μεταφέρουμε στήν φωτιά κ ζεστάνουμε έως 82C (παρακολουθούμε με θερμόμετρο αν ανέβει πιο πολύ θα ψηθεί το αυγό κ η κρέμα θα χαλάσει)
Ρίχνουμε την ζελατίνα σουρονουμε
Και βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει
Πριν την δουλέψουμε την χτυπάμε στο μίξερ να αφρατευση
καλή επιτυχία