Ζουμερά μπιφτέκια, για αυτούς που αγαπάνε τις σάλτσες!!
Τα ζυμώνω καλά όλα μαζί! Πλάθω τα μπιφτέκια και μπήγω ένα κομματάκι τυρί της αρεσκείας μας και το κλείνω.
Σε ένα τηγάνι με λίγο λαδί τα τηγανίζω να πάρουν χρώμα από τις 2 πλευρές, ρίχνω λίγο νεράκι να μαγειρευτεί ένα τέταρτο. όταν σωθεί το ζουμί, αφαιρώ τα μπιφτέκια και στο ίδιο τηγάνι τηγανίζω 2 λεπτά τα μανιτάρια φρέσκα για να μαζέψουν όλη την νοστιμιά από το κρέας.
Ξανά βάζω μέσα στο τηγάνι τα μπιφτέκια. Διορθώνω την γεύση αν χρειαστεί.
Αν θέλουμε να δέσουμε λίγο την σάλτσα, μπορούμε να ρίξουμε λίγο κρεμά γάλακτος ένα κομμάτι παγωμένο βούτυρο ή ακόμα να την δέσουμε με λίγο κορν φλαουερ διαλυμένο σε κρύο νερό.