Δαχτυλίδια κρεμμυδιών (Onion rings).
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός τα κρεμμύδια ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στην άκρη. Πλένουμε τα κρεμμύδια και κόβουμε ροδέλες ανά ένα πόντο. Κρατάμε τα τέσσερα εξωτερικά κομμάτια. Βάζουμε το σπορέλαιο στο τηγάνι και μέχρι να ζεσταθεί καλά περνάμε τα κρεμμύδια από το αλεύρι και μετά στο κουρκούτι. Τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν όμορφο χρώμα. Όταν είναι έτοιμα τα βάζουμε σε χαρτί κουζίνας