Κρέπες σουφλέ με τυριά, ζαμπόν, μπέικον, μανιτάρια & κρέμα γάλακτος.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί για τις κρεπες και αντικολλητικο τηγάνι βάζουμε μια κουτάλα από κάθε φορά. Ψήνουμε από δυο τρία λεπτά και μεσαία φωτιά και από τις δυο πλευρές. Όταν τελειώσουμε την διαδικασία με τις κρεπες τις γεμίζουμε με τα υλικά της γέμισης και τις βάζουμε σε πυρεξ ρίχνουμε τυρί που λιώνει από πάνω και τέλος περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος. Ψήνουμε αντιστάσεις ζεστό φούρνο στους 180-200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει το πάνω μέρος (περίπου 40 λεπτά)