Σαλιαρια
Σε μια λεκανιτσα ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι και τα ανακατεύουμε με τον γδάρτη προσθέτουμε αλεύρι μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη μαλακιά και να ξεκολλάει από τα τοιχώματα της λεκάνης. Περνούμε ένα κομμάτι ζύμης στην παλάμη μας το κάνουμε στρογγυλό βάζουμε 1κ.γ από την γέμιση και το κλείνουμε και το πλάθουμε σε μισοφέγγαρο. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς περίπου μισή ώρα μόλις τα ξεφουρνίσουμε τα πασπαλίζουμε με λίγη άχνη και όταν κρυώσουν τα τυλίγουμε μέσα στην άχνη.