Αλμυρο παντεσπανι γεμιστο με αλλαντικο σε σχημα κορμου
Χωρίζουμε τα ασπράδια και τους κρόκους. Κάνουμε τα ασπράδια μαρέγκα και μετα στον κάδο του μίξερ ρίχνουμε τους κρόκους την ζάχαρη το αλάτι και χτυπάμε μετα από ένα λεπτό ρίχνουμε το λάδι και έπειτα το γάλα μόλις ομογενοποιηθουν ρίχνουμε κουταλιά κουταλιά το αλεύρι με το ανακατεμένο μπεικιν για δυο λεπτά. Σε ταψί 25Χ37 που έχουμε βάλει λαδόκολλα και λίγο ηλιέλαιο ρίχνουμε το μείγμα ψήνουμε αντιστάσεις για 20 λεπτά σε προθερμασμενο φούρνο στους 180. Όταν είναι έτοιμο το βγάζουμε και το κάνουμε ρολό μαζί με μια πετσέτα προσεκτικά γιατί ανοίγει εύκολα. Αφήνουμε να κρυώσει και αλείφουμε με τυρί κρέμα βάζουμε αλλαντικά και κλείνουμε πάλι ρολό. Τυλίγουμε σε λαδόκολλα και μετα αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 25 λεπτά στους 200 αντιστάσεις. Στον μισό χρόνο γυρίζουμε το παντεσπάνι. Τέλος το βγάζουμε και βάζουμε από πάνω το καπνιστό τυρί και το βάζουμε στον ζεσταμένο φούρνο να λιώσει λίγο το τυρί.