Σοκόλαση! Μια μπουκιά όλο σοκολάτα!!
Σε κατσαρόλα λιώνουμε τη μαργαρίνη, τη σοκολάτα και το ζαχαρούχο ανακατεύοντας. Προσθέτουμε τα μπισκότα και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε βγάζοντας την κατσαρόλα από το μάτι της κουζίνας. Σε ταψακι 20×25 που έχουμε αλειψει με σπορέλαιο στρωνουμε λαδοκολλα. Αδειάζουμε το μείγμα και το στρωνουμε ομοιόμορφα. Βάζουμε στο ψυγείο για 2ωρες να παγώσει. Κόβουεμ σε κομμάτια όσο μεγάλα θέλουμε. Μπορείτε να βάλετε επίσης ξηρούς καρπούς... αποξηραμένα φρούτα ή ότι άλλο σας αρέσει!!!
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.