ΔΙΧΡΩΜΟΣ ΧΑΛΒΑΣ
Λάδι και σιμιγδάλι στο τηγάνι να χρυσαφισει το σιμιγδάλι.
Σε κατσαρόλα γάλα νερό και ζάχαρη,ξυσμα ή βανίλια μόλις κοχλασουν ρίχνω το σιμιγδάλι με προσοχή γιατί τσουρουφλαει ανακατεύω αφήνω λίγο ακόμα και αποσύρω.Προσθετω την καρυδα.Χωριζω στα δύο και στο ένα μέρος ρίχνω τα 2/3 της κουβερτουρας και ανακατεύω να λιώσει.
Σε φόρμα βάζω το ανοιχτό μείγμα και μετά το σκούρο.
Αφού κρυώσει ξεφορμαρω .
Ρίχνω σοκολάτα λιωμένη και καρύδα.