Κεφτεδάκια χωρίς τηγάνι
Σε μία μεγάλη λεκάνη ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός κρεμμύδι σκορφο μαϊντανό δυόσμο τα οποία τα περνάμε από το μούλτι με το μισό λάδι ,μέχρι να πολτοποιηθούν και κατόπιν τα ρίχνουμε και αυτά.
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά πολύ καλά για τουλάχιστον 10 λεπτά τα σκεπάζουμε με μεμβράνη και τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250 βαθμούς αντιστάσεις. πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια τα κεφτεδάκια και τα στρώνουμε σε ταψί πάνω σε λαδόκολλα.
Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στους 210 220 και ψήνουμε τα κεφτεδάκια στη μεσαία προς τα κάτω θέση για 20 25 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.