Πλένουμε το βύσσινο, βγάζουμε τα κουκούτσια.
Το βάζουμε σε μια κατσαρόλα.
Ρίχνουμε την ζάχαρη.
Ξεπλένουμε τα κουκούτσια με το 1 ποτήρι νερό και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το βύσσινο.
Επειδή φουσκώνει πολύ, το βάζουμε σε μεσαία προς χαμηλή φωτιά και ξαφρίζουμε συνεχώς.
Μόλις ξεκινάει να δέσει το σιρόπι προσθέτουμε τον χυμό του λεμονιού και την γλυκόζη.
Δοκιμάζουμε το σιρόπι αν έχει δέσει. Θα είναι έτοιμο όταν η σταγόνα μένει στο πιάτο χωρίς να απλώσει.
Αφήνουμε να κρυώσει και βάζουμε σε βάζα και μπουκάλια.