1. Είναι υγρό το εσωτερικό των cupcakes οπότε αν ψήσετε παραπάνω για να βγει καθαρό το μαχαίρι θα στεγνώσουν.
2. Η συνταγή αντιστοιχεί σε 12 μεγάλες θήκες. Αν βάλετε μικρότερες απλά θα βγουν περισσότερα.
Ανάβουμε το φούρνο στους 175°C στον αέρα.
Μοιράζουμε τις χάρτινες θήκες στη φόρμα.
Λιώνουμε σε μπεν μαρι το βούτυρο με την κουβερτούρα.
Μόλις λιώσει, το μεταφέρουμε σε ένα μπολ και χτυπάμε μαζί με τα 2 είδη ζάχαρης.
Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα, τη βανίλια και το αλεύρι ώσπου να ομοιογενοποιηθει το μείγμα μας.
Το μοιράζουμε στις θήκες και ψήνουμε αυστηρά 25 λεπτά.
Σημείωση: 1. Είναι υγρό το εσωτερικό των cupcakes οπότε αν ψήσετε παραπάνω για να βγει καθαρό το μαχαίρι θα στεγνώσουν.
Γλασσο
Χτυπάμε το βούτυρο ρίχνοντας την άχνη σιγά σιγά.
Προσθέτουμε τη βανίλια και σιγά σιγά το κακάο και το γάλα.
Διακοσμουμε κατά βούληση.